Ελαφονησι Χανια : ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ: Μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου ... / Μόνο στην κορφή του κόσμου θα μπορούσε να βρίσκεται το ελαφονήσι της κρήτης, το νησάκι με τη ροζ άμμο, που πας με τα πόδια.

Ελαφονησι Χανια : ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ: Μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου ... / Μόνο στην κορφή του κόσμου θα μπορούσε να βρίσκεται το ελαφονήσι της κρήτης, το νησάκι με τη ροζ άμμο, που πας με τα πόδια.. Η πρόσβαση στο νησί που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία στα περίπου 100m γίνεται και με τα πόδια, μιας και τα νερά είναι πολύ ρηχά! Το ελαφονησι βρισκεται 75 χλμ.νοτιοδυτικα απο τα χανια και για να φτασετε εδω θα χρειαστειτε περιπου μιαμιση ωρα.δυστυχως,αυτο το πολυ ομορφο μερος,εχει μια πολυ ασχημη ιστορια.εδω,υπαρχει ενα μνημειο απο την σφαγη 600 γυναικοπαιδων απο τους. Σε πολλά σημεία της απέραντης αμμουδιάς της, εκεί που σκάει το κύμα, θα παρατηρήσετε τις ροζ αποχρώσεις της άμμου και μικρά κοχυλάκια. Αναρτήθηκε από unknown στις 9:19 μ.μ. Κι όμως το βίντεο, που τράβηξε ζευγάρι γερμανών και ανάρτησε στο youtube, είναι αδιάψευστος μάρτυρας του ότι το ελαφονήσι κάποτε ήταν ένα παρθένο μέρος που η κακώς.

Το ελαφονησι βρισκεται 75 χλμ.νοτιοδυτικα απο τα χανια και για να φτασετε εδω θα χρειαστειτε περιπου μιαμιση ωρα.δυστυχως,αυτο το πολυ ομορφο μερος,εχει μια πολυ ασχημη ιστορια.εδω,υπαρχει ενα μνημειο απο την σφαγη 600 γυναικοπαιδων απο τους. Επίσης εκτελεί δρομολόγια για θεσσαλονίκη μέσω του πειραιά) δ/νση: Το ελαφονήσι βρίσκεται κοντά στο νοτιοανατολικότερο σημείο της κρήτης, 43 χιλιόμετρα από το καστέλι και 76 από τα χανιά. Stoiximan can only be accessed from greece and cyprus, in compliance with local regulations. Το ελαφονήσι είναι μια από τις εξωτικές παραλίες της κρήτης, που απέχει περίπου 75 χιλιόμετρα από την πόλη των χανίων.

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ PROJECT - Loupassis Real Estate
ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ PROJECT - Loupassis Real Estate from loupassisestate.gr
Χανιά κέντρο, χανιά οδός χάληδων, δαράτσο, αγ. See more ideas about κρήτη, τοπίο, εξωτερικοί χώροι. Τα χανιά είναι παραλιακή πόλη της βορειοδυτικής κρήτης, ένας από τους σημαντικότερους λιμένες της και πρωτεύουσα του νομού χανίων. Το ελαφονήσι βρίσκεται 76 χιλιόμετρα δυτικά των χανίων στο νοτιοδυτικότερο σημείο της κρήτης και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα προστασίας. Πρόκειται για ένα προστατευόμενο φυσικό μέρος στη νοτιοδυτική πλευρά της κρήτης και αποτελεί μία από τις πιο διάσημες παραλίες με απαλή λευκή και ροζ άμμο και κέδρους που φτάνουν μέχρι και την άκρη της. Nur leider zu wenig schirme mit schatten. Κι όμως το βίντεο, που τράβηξε ζευγάρι γερμανών και ανάρτησε στο youtube, είναι αδιάψευστος μάρτυρας του ότι το ελαφονήσι κάποτε ήταν ένα παρθένο μέρος που η κακώς. Το ελαφονήσι είναι μια από τις εξωτικές παραλίες της κρήτης, που απέχει περίπου 75 χιλιόμετρα από την πόλη των χανίων.

Είναι μια πόλη με παραδοσιακή αρχιτεκτονική με πολλά μνημεία από την εποχή των ενετών και των τούρκων.

Nur leider zu wenig schirme mit schatten. Είναι μια πόλη με παραδοσιακή αρχιτεκτονική με πολλά μνημεία από την εποχή των ενετών και των τούρκων. Χανιά κέντρο, χανιά οδός χάληδων, δαράτσο, αγ. Το ελαφονήσι βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού χανίων και είναι κάτι μεταξύ νησιού και χερσονήσου. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Επίσης εκτελεί δρομολόγια για θεσσαλονίκη μέσω του πειραιά) δ/νση: Stoiximan can only be accessed from greece and cyprus, in compliance with local regulations. Πρόκειται για ένα προστατευόμενο φυσικό μέρος στη νοτιοδυτική πλευρά της κρήτης και αποτελεί μία από τις πιο διάσημες παραλίες με απαλή λευκή και ροζ άμμο και κέδρους που φτάνουν μέχρι και την άκρη της. See more ideas about κρήτη, τοπίο, εξωτερικοί χώροι. Καταλαμβάνει έκταση περίπου δεκατριών τετραγωνικών χιλιομέτρων και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού μετά το ηράκλειο. Το ελαφονήσι, εντοπίζεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού και απέχει περίπου 1,5 ώρα (75 χλμ.) με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης των χανίων. Αφήσαμε το ελαφονήσι και επιστρέφοντας για ελάχιστα χιλιόμετρα προς την κατεύθυνση από την οποία είχαμε έρθει, συναντήσαμε τις πινακίδες για μόλις φτάσαμε στα χανιά, αλλάξαμε ρούχα και κατευθυνθήκαμε προς το γραφικό λιμάνι της πόλης, όπου τα στενά δρομάκια του γύρω από αυτό. Μόνο στην κορφή του κόσμου θα μπορούσε να βρίσκεται το ελαφονήσι της κρήτης, το νησάκι με τη ροζ άμμο, που πας με τα πόδια.

Τα χανιά είναι η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της κρήτης. Τα χανιά είναι παραλιακή πόλη της βορειοδυτικής κρήτης, ένας από τους σημαντικότερους λιμένες της και πρωτεύουσα του νομού χανίων. Το ελαφονήσι βρίσκεται κοντά στο νοτιοανατολικότερο σημείο της κρήτης, 43 χιλιόμετρα από το καστέλι και 76 από τα χανιά. Κάθε δευτέρα, τετάρτη, πέμπτη, παρασκευή!! Η πρόσβαση στο νησί που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία στα περίπου 100m γίνεται και με τα πόδια, μιας και τα νερά είναι πολύ ρηχά!

Νέα διάκριση για τα Χανιά | Το Ελαφονήσι στις καλύτερες ...
Νέα διάκριση για τα Χανιά | Το Ελαφονήσι στις καλύτερες ... from chanianews.gr
Πρόκειται για ένα προστατευόμενο φυσικό μέρος στη νοτιοδυτική πλευρά της κρήτης και αποτελεί μία από τις πιο διάσημες παραλίες με απαλή λευκή και ροζ άμμο και κέδρους που φτάνουν μέχρι και την άκρη της. Το ελαφονήσι, εντοπίζεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού και απέχει περίπου 1,5 ώρα (75 χλμ.) με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης των χανίων. Το ελαφονήσι βρίσκεται 76 χιλιόμετρα δυτικά των χανίων στο νοτιοδυτικότερο σημείο της κρήτης και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα προστασίας. Τα χανιά είναι παραλιακή πόλη της βορειοδυτικής κρήτης, ένας από τους σημαντικότερους λιμένες της και πρωτεύουσα του νομού χανίων. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Καταλαμβάνει έκταση περίπου δεκατριών τετραγωνικών χιλιομέτρων και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του νησιού μετά το ηράκλειο. Το ελαφονήσι βρίσκεται κοντά στο νοτιοανατολικότερο σημείο της κρήτης, 43 χιλιόμετρα από το καστέλι και 76 από τα χανιά. Το ελαφονήσι βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού χανίων και είναι κάτι μεταξύ νησιού και χερσονήσου.

See more ideas about κρήτη, τοπίο, εξωτερικοί χώροι.

Το ελαφονήσι βρίσκεται 76 χιλιόμετρα δυτικά των χανίων στο νοτιοδυτικότερο σημείο της κρήτης και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα προστασίας. Αναρτήθηκε από unknown στις 9:19 μ.μ. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Όπως γράφει ο νίκος σαράντος, που ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο για το ελαφονήσι, «ένας τόπος βγαλμένος από τα ομορφότερα όνειρα μας… και όμως υπάρχει! Βλέποντας αυτές τις εικόνες αδυνατούμε να πιστέψουμε πως κάπως έτσι ήταν το πανέμορφο ελαφονήσι το 1979. Κι όμως το βίντεο, που τράβηξε ζευγάρι γερμανών και ανάρτησε στο youtube, είναι αδιάψευστος μάρτυρας του ότι το ελαφονήσι κάποτε ήταν ένα παρθένο μέρος που η κακώς. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Χανιά κέντρο, χανιά οδός χάληδων, δαράτσο, αγ. Ζώντας στο πολύβουο ηράκλειο, μια επίσκεψη στα χανιά προσφέρει μια ευχάριστη αλλαγή, καθώς συνδυάζει τις ευκολίες της μεγάλης πόλης με τη γραφικότητα και την ανέμελη ατμόσφαιρα, που. Nur leider zu wenig schirme mit schatten. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Χανιά, αγία μαρίνα, πλατανιάς, μάλεμε, κίσσαμος, μηλιά, φαλάσσαρνα, γραμβούσσα, μπάλος στην κρήτη. Το ελαφονήσι, εντοπίζεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του νομού και απέχει περίπου 1,5 ώρα (75 χλμ.) με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης των χανίων.

Όπως γράφει ο νίκος σαράντος, που ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο για το ελαφονήσι, «ένας τόπος βγαλμένος από τα ομορφότερα όνειρα μας… και όμως υπάρχει! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Αναρτήθηκε από unknown στις 9:19 μ.μ. Κι όμως το βίντεο, που τράβηξε ζευγάρι γερμανών και ανάρτησε στο youtube, είναι αδιάψευστος μάρτυρας του ότι το ελαφονήσι κάποτε ήταν ένα παρθένο μέρος που η κακώς. Το ελαφονήσι βρίσκεται κοντά στο νοτιοανατολικότερο σημείο της κρήτης, 43 χιλιόμετρα από το καστέλι και 76 από τα χανιά.

Ελαφονήσι Φωτογραφίες
Ελαφονήσι Φωτογραφίες from xaniainfo.gr
Το ελαφονήσι είναι μία φανταστική παραλία με τυρκουάζ νερά. Σε πολλά σημεία της απέραντης αμμουδιάς της, εκεί που σκάει το κύμα, θα παρατηρήσετε τις ροζ αποχρώσεις της άμμου και μικρά κοχυλάκια. Χανιά, αγία μαρίνα, πλατανιάς, μάλεμε, κίσσαμος, μηλιά, φαλάσσαρνα, γραμβούσσα, μπάλος στην κρήτη. Ζώντας στο πολύβουο ηράκλειο, μια επίσκεψη στα χανιά προσφέρει μια ευχάριστη αλλαγή, καθώς συνδυάζει τις ευκολίες της μεγάλης πόλης με τη γραφικότητα και την ανέμελη ατμόσφαιρα, που. Nur leider zu wenig schirme mit schatten. Όπως γράφει ο νίκος σαράντος, που ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο για το ελαφονήσι, «ένας τόπος βγαλμένος από τα ομορφότερα όνειρα μας… και όμως υπάρχει! Αφήσαμε το ελαφονήσι και επιστρέφοντας για ελάχιστα χιλιόμετρα προς την κατεύθυνση από την οποία είχαμε έρθει, συναντήσαμε τις πινακίδες για μόλις φτάσαμε στα χανιά, αλλάξαμε ρούχα και κατευθυνθήκαμε προς το γραφικό λιμάνι της πόλης, όπου τα στενά δρομάκια του γύρω από αυτό. Το ελαφονήσι είναι μια από τις εξωτικές παραλίες της κρήτης, που απέχει περίπου 75 χιλιόμετρα από την πόλη των χανίων.

Κάθε δευτέρα, τετάρτη, πέμπτη, παρασκευή!!

Τα χανιά είναι η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της κρήτης. Το ελαφονήσι είναι μία φανταστική παραλία με τυρκουάζ νερά. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Το ελαφονησι βρισκεται 75 χλμ.νοτιοδυτικα απο τα χανια και για να φτασετε εδω θα χρειαστειτε περιπου μιαμιση ωρα.δυστυχως,αυτο το πολυ ομορφο μερος,εχει μια πολυ ασχημη ιστορια.εδω,υπαρχει ενα μνημειο απο την σφαγη 600 γυναικοπαιδων απο τους. Η πρόσβαση στο νησί που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία στα περίπου 100m γίνεται και με τα πόδια, μιας και τα νερά είναι πολύ ρηχά! Τα χανιά είναι παραλιακή πόλη της βορειοδυτικής κρήτης, ένας από τους σημαντικότερους λιμένες της και πρωτεύουσα του νομού χανίων. Πρόκειται για ένα προστατευόμενο φυσικό μέρος στη νοτιοδυτική πλευρά της κρήτης και αποτελεί μία από τις πιο διάσημες παραλίες με απαλή λευκή και ροζ άμμο και κέδρους που φτάνουν μέχρι και την άκρη της. Χανιά κέντρο, χανιά οδός χάληδων, δαράτσο, αγ. Αφήσαμε το ελαφονήσι και επιστρέφοντας για ελάχιστα χιλιόμετρα προς την κατεύθυνση από την οποία είχαμε έρθει, συναντήσαμε τις πινακίδες για μόλις φτάσαμε στα χανιά, αλλάξαμε ρούχα και κατευθυνθήκαμε προς το γραφικό λιμάνι της πόλης, όπου τα στενά δρομάκια του γύρω από αυτό. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Όπως γράφει ο νίκος σαράντος, που ετοίμασε ένα υπέροχο βίντεο για το ελαφονήσι, «ένας τόπος βγαλμένος από τα ομορφότερα όνειρα μας… και όμως υπάρχει! Το ελαφονήσι βρίσκεται στο νοτιοδυτικότερο άκρο του νομού χανίων και είναι κάτι μεταξύ νησιού και χερσονήσου. Κι όμως το βίντεο, που τράβηξε ζευγάρι γερμανών και ανάρτησε στο youtube, είναι αδιάψευστος μάρτυρας του ότι το ελαφονήσι κάποτε ήταν ένα παρθένο μέρος που η κακώς.

Χανιά κέντρο, χανιά οδός χάληδων, δαράτσο, αγ ελαφονησι. Το ελαφονησι βρισκεται 75 χλμ.νοτιοδυτικα απο τα χανια και για να φτασετε εδω θα χρειαστειτε περιπου μιαμιση ωρα.δυστυχως,αυτο το πολυ ομορφο μερος,εχει μια πολυ ασχημη ιστορια.εδω,υπαρχει ενα μνημειο απο την σφαγη 600 γυναικοπαιδων απο τους.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code